Week 44-2008

26-10-2008

Best mooi in het bos vandaag ondanks het sombere en later miezerige weer (maar toen waren we al weer terug). Op deze bosweg met die mooie grote bomen was ik volgens mij nog niet eerder.
27-11

Ze maken een soort park van wat ooit het zwembad was.
29-10

9.00 uur..... Ik heb huisarrest, ze komen mijn pc ophalen vandaag. Hopelijk komen ze een beetje op tijd zodat ik er nog uit kan vandaag. Vooralsnog hoor ik op het nieuws dat het nog erg vol is op de wegen hier in de buurt.
17.05 uur........... Eindelijk is mijn computer opgehaald, hele dag binnen gezeten. Ik moet even een frisse neus halen. Maar zelfs de zon is al zo goed als onder. Dan maar lichtstrepen proberen. Dat valt nog niet mee, je moet een beetje geluk hebben dat er van beiden kanten verkeer komt zodat je voor en achterlichten hebt.
31-10

Vanmiddag ben ik met ome Gerard naar Hemmen geweest. Ik heb hem mijn oude camera te leen gegeven want sinds een paar weken heeft hij ook een pc. Vroeger heeft hij veel gefotografeerd, maar nooit digitaal. Ik maak hem een beetje wegwijs en probeer hem weer enthousiast te maken.
Dat vind ik gewoon leuk...;-)